کاوش موضوع بروسلا
صفحه اصلی
بروسلا
بروسلاها باکتریهای گرم منفی، کوچک، هوازی و غیر متحرّکی هستند که فاقد پوشینه و هاگ، میباشند. این سرده باکتریها انگل داخل سلولی هستند.
رشد آنها کند است ولی در محیط کشت Brucella Broth در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و PH ۷٫۶ به نحو مطلوبی رشد مینمایند. گونههای بروسلا در محیط کشت جامد، معمولاً به صورت کلنیهای صاف، شفاف، آبی متمایل به سفید تا کهربائی، رشد میکنند. البته رشد بروسلا کنیس و بروسلا اوویس، به صورت کلنیهای خشن و گاهی موکوئیدی میباشد.
بروسلا اولین بار توسط بروس در سال ۱۸۸۷ از طحال سربازان انگلیسی که در جزیره مالت مرده بودند، جدا شده است و باعث بیماری بروسلوز یا تب مالت میشود.... بیشتر در ویکی پدیا